Projecten

Wirdum

In Wirdum zijn wij gestart met de bouw van een Nieuwbouw woning en wel een aardbevingsbestendige biobased HSB woning. 

De HSB elementen zijn al gemaakt in de HSB factory en de fundatie is gestort! 

Wij kijken uit naar het plaatsten van de elementen!

Fundatie 1
Fundatie 1
HSB-FACTORY-2
HSB-FACTORY-2


Kolham

In Kolham hebben wij samen met Aannemersbedrijf Uuldriks BV deze mooie nieuwbouwwoning gebouwd.
Zoekt u een woning in houtskeletbouw gecombineerd met staalbouw, dan is deze woning een prachtig voorbeeld. 
Na de staalconstructie is het houtskeletbouw geplaatst - geprefabriceerd in onze HSB Factory.
Vervolgens is de woning afgewerkt met de Klik felsplaten van Finish profiles. 
Daarnaast een mooie ruime carport geplaatst. Deze carport wordt nog afgewerkt met zetwerk in dezelfde kleur als de woning.

Kolham 2 met logo
Kolham 2 met logo
Kolham 3 met logo
Kolham 3 met logo
Kolham 4
Kolham 4


Wagenborgen

Op zoek naar een nieuwbouw woning in houtskeletbouw? Deze manier van bouwen is snel, duurzaam maar ook prachtig om te zien. Zoals de nieuwbouw woning in Wagenborgen.  Hierbij hebben wij de levering en het plaatsen van houtskeletbouw elementen verzorgd en Aannemersbedrijf Uuldriks BV de totale verdere afwerking . De prefab wanden en prefab dak is in onze timmerfabriek geprefabriceerd. Met een grote vrachtwagen werden de prefab dakelementen vervoerd naar de locatie en gemonteerd. Prachtig om te zien hoe alles snel in één keer past! Dit komt door een goede voorbereiding en tekenwerk in HSB-CAD, waarin alle dak- en wandelementen in 3D worden uitgewerkt. Ook verwerken we hierin al een deel van de installaties, waardoor je de luchtdichtheid van de woning kan garanderen en een snellere afwerking. Aanbouw in Winschoten

 Wilt u graag een grotere leefkeuken of uitbreiding van uw woonkamer of andere ruimte in uw woning. Met een uitbouw van houtskeletbouw kunt u snel genieten van meer ruimte! Bij deze uitbouw hebben wij de houtskeletbouw elementen geprefabriceerd in onze timmerwerkplaats. De houtskeletbouw wanden zijn in de timmerwerkplaats al voorzien van kozijnen, elektra en aan de buitenzijde een plaat waar de steenstrips opgeplakt kunnen worden. Ook is het dak als één volledig element geprefabriceerd in de timmerfabriek. 

Aannemersbedrijf Uuldriks BV verzorgt hierbij de voorbereidende werkzaamheden en ook de afbouw. De HSB-elementen konden door een goede voorbereiding en tekenwerk in HSB-CAD, waarin alle dak- en wandelementen in 3D worden uitgewerkt in één dag worden geplaatst!


Overige houtbouw

Naast nieuwbouw woningen of aanbouwen kunnen wij ook andere projecten in houtskeletbouw realiseren

  • Seriematig leveren en plaatsen van bergingen, losse HSB elementen etc. 
  • Carports
  • Overkappingen
  • Tuinschuren
  • Pergola's 
  • Dakkapellen
  • Dierenverblijven